Zijn er Kickbikers wonend in APELDOORN.

Het forum over de kickbike
Plaats reactie
Cor Lotens
Berichten: 1
Lid geworden op: 28-06-2015 15:06

Zijn er Kickbikers wonend in APELDOORN.

Bericht door Cor Lotens » 28-06-2015 15:21

Wij zijn zelf een stel (man en vrouw), ieder in het bezit van een Kickbike Sport G4. We steppen 1 tot 2 x in de week in Apeldoorn. Geen grote tochten, maar af en toe puur voor de fun en het steppen zelf. We worden onderweg veel bekeken maar hebben daar maling aan! Zijn er mogelijk meer Kickbikers c.q. Steppers in Apeldoorn om samen een keer een uurtje te steppen? Wij zijn zelf eind vijftig, begin zestig en de gemiddelde stepsnelheid zit zo rond de 15 km per uur.

StepErmelo
Berichten: 1
Lid geworden op: 18-11-2016 16:41

Re: Zijn er Kickbikers wonend in APELDOORN.

Bericht door StepErmelo » 18-11-2016 16:46

Cor Lotens schreef:Wij zijn zelf een stel (man en vrouw), ieder in het bezit van een Kickbike Sport G4. We steppen 1 tot 2 x in de week in Apeldoorn. Geen grote tochten, maar af en toe puur voor de fun en het steppen zelf. We worden onderweg veel bekeken maar hebben daar maling aan! Zijn er mogelijk meer Kickbikers c.q. Steppers in Apeldoorn om samen een keer een uurtje te steppen? Wij zijn zelf eind vijftig, begin zestig en de gemiddelde stepsnelheid zit zo rond de 15 km per uur.
Hoi Hoi,

Wij zijn een startende step groep uit Ermelo. Ligt niet zo ver van apeldoorn vandaan. Misschien eens zin om mee te steppen?
Indien jullie facebook hebben zijn wij te vinden onder StepErmelo en anders mag je altijd een mail sturen naar StepErmelo@outlook.com

groetjes Jennifer

Plaats reactie